Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Прем҆ єра Kia ProCeed

Один з найбільш вражаючих автомобілів паризького автошоу, як це не дивно, має корейське походження. Саме бренд Kia продемонстрував усім, що вміє робити яскраві та самобутні автомобілі. В цьому році головною прикрасою на стенді корейської марки стала модель ProCeed, яка об҆ єднує практичність кузова універсал та динаміку хетчбека.

В попередньому поколінні Kia ProCeed мав тридверний кузов, але ринок диктує інші умови і автовиробник вирішив змінити пріоритети та проемонстрував стильний Shooting Break. Сам виробник називає свій ProCeed не інакше як Sportswagon. Габаритні розміри нового універсалу складають 4,6 м в довжину та 1,4 м в висоту, при цьому колісна база залишилась без змін і дорівнює 2,65 м. Головні зміни в зовнішності ProCeed знаходяться в лінії даху та задній частині кузова. На кришці багажника є спойлер, який виглядає дуже переконливо, так само як і світлодіодні задні ліхтарі. Додаткової агресії автомобілю додають базові 18-дюймові легкосплавні колісні диски.

Інтер'єр Kia ProCeed отримав деякі зміни в порівнянні з звичайним Ceed, це стосується більш якісних матеріалів та спортивних елементів, які додають універсалу додаткового лоску. На центральній консолі встановлено 7-дюймовий екран мультимедійної системи. ProCeed GT може похизуватися спортивними сидіннями з розвинутою бічною підтримкою. Презентований автомобіль дуже просторий та практичний, і це стосується не тільки салону а і багажного відсіку, який вміщює 595 літрів. Ергономіка з водійського місця здається дуже не поганою, тому європейські водії повинні залишитись задоволеними.

Маючи таку спортивну зовнішність, автомобіль просто забов҆ язаний швидко їхати. Але в базовій версії Kia ProCeed має скромний 3-циліндровий бензиновий двигун об҆ ємом 1 літр. Максимальна потужність силової установки складає 118 к.с. та 172 Нм крутного моменту. Наступник в лінійці двигунів йде 1,4-літровий турбоагрегат на 140 к.с. Топовим мотором поки що є 1,6-літровий двигун на 200 к.с. та 265 Нм крутного моменту. До бензинових моторів виробник додає один турбодизель об҆ ємом 1,6 літра на 135 к.с. Всі мотори агрегатуються з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей, а в якості опції можна замовити 7-ступеневий робот, але крім трициліндрового агрегата. Загалом двигуни є досить економічними та потужними, тому технічні характеристики нічим не поступаються європейським автомобілям.  

У продажу новий Kia ProCeed зявиться на початку 2019 року по ціні від 25 тисяч євро за базову модифікацію…

 

05.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Прем҆ єра Kia ProCeed

Політика конфіденційності